Izjava o privatnosti osobnih podataka

Vrijedi od 01.01.2024.

Kratki sažetak :

 • u pravilu prikupljamo samo osnovne osobne podatke koje dobrovoljno podijelite s nama, poput imena i prezimena, adrese e-pošte, telefonskog broja i slično, isključivo za potrebe komunikacije s vama te  izrade ponude i računa;
 • prikupljene osobne podatke koristimo u pravilu za komunikaciju s vama, pružanje naših usluga te usklađenost sa zakonima i pravnim obvezama;
 • osobne podatke čuvamo na siguran način, na uređajima, medijima i u bazama podataka zaštićenima lozinkom i/ili enkripcijom te od neovlaštenog pristupa;
 • možemo koristiti "kolačiće", uključujući "kolačiće" trećih strana, u pravilu isključivo za analitičke potrebe;
 • osobne podatke možemo podijeliti s partnerima i trećim stranama isključivo kada je to potrebno za izvršavanje naših zakonskih i pravnih obveza;
 • prikupljene osobne podatke ne prodajemo niti ne dijelimo s trećim stranama koje nemaju legitimni interes za pristup vašim osobnim podacima;

DMT STUDIO (u daljnjem tekstu "Vlasnik", "mi", "nas", "naš" i slično), posjeduje i upravlja ovom internetskom stranicom (u daljnjem tekstu "internetska stranica", "web stranica" i slično), i kao voditelj obrade podataka na ovoj internetskoj stranici odgovoran je za prikupljanje, obradu i rukovanje vašim osobnim podacima u skladu s ovim dokumentom - Izjava o privatnosti (dalje u tekstu "Izjava").

VI, kao posjetitelj, član, pretplatnik, kupac ili partner (u daljnjem tekstu "Vi", "Posjetitelj", "Posjetitelji" i slično), obvezni ste pročitati, prihvatiti i usuglasiti se sa svim odredbama ove Izjave prije korištenja ove internetske stranice ili bilo kojeg njezinog dijela.

Korištenjem ove internetske stranice potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i složili se sa svim odredbama ove Izjave te da ste suglasni s prikupljanjem, pohranom, korištenjem i obradom vaših osobnih podataka kako je to objašnjeno u ovoj Izjavi.

TKO SMO MI

Naša internetska adresa: www.dmtstudio.hr

Ova internetska stranica je u vlasništvu i pod kontrolom:

OSNOVNE ODREDBE

Ova se Izjava odnosi na ovu internetsku stranicu, te sve proizvode i usluge u vlasništvu Vlasnika, kao i na sve druge medije koji su u vlasništvu, pod upravom ili na neki drugi način povezani s Vlasnikom.

Vlasnik i internetska stranica u potpunosti su u skladu s "Općom uredbom o zaštiti podataka" (GDPR - dalje u tekstu "Uredba").

OSOBNI PODACI ili OSOBNE INFORMACIJE, odnose se na sve podatke koje mogu identificirati određenu osobu, od osobnih identifikacijskih podataka kao što su ime, adresa ili telefonski broj, do vrlo osjetljivih podataka kao što su etnička pripadnost, zdravstveni kartoni ili genetski podaci.

Korištenjem ove internetske stranice potvrđujete da imate najmanje 18 godina. Ova internetska stranica nije namijenjena za pregledavanje ili korištenje od strane osoba mlađih od 18 godina i nemamo interesa prikupljati, obrađivati ili dijeliti osobne podatke maloljetnika.

Vaše osobne podatke možemo prikupiti na internetskoj stranici, koristeći različite metode i iz različitih razloga, kao što je opisano u sljedećim odjeljcima ove Izjave, u skladu sa svim primjenjivim zakonima i propisima. Ne prikupljamo niti obrađujemo osobne podatke koji bi mogli biti označeni kao osjetljivi podaci.

U skladu sa svojim pravima, možete odbiti podijeliti svoje osobne podatke s nama. U tom slučaju možemo vam ograničiti pristup internetskoj stranici (ili bilo kojem njenom dijelu), određenim značajkama i funkcijama, našim proizvodima i uslugama, a možda nećemo biti u mogućnosti obraditi i izvršiti bilo koji ili sve vaše zahtjeve, uključujući vaše narudžbe, kupnje, ili drugo.

KOJE OSOBNE PODATKE MOŽEMO PRIKUPLJATI

Vrste osobnih i identifikacijskih podataka koje možemo prikupiti, bilo automatski ili kada ih dobrovoljno podijelite s nama, su sljedeće:

 • Osobni podaci - mogu uključivati sve informacije koje vas mogu identificirati kao osobu, kao što je vaše puno ime, poštanska adresa, adresa e-pošte, telefonski brojevi, OIB, i slično. Pored toga, možemo prikupljati demografske podatke, kao što su vaša dob, spol, lokacija, preferencije, i drugo.
 • Korisnički podaci - mogu uključivati podatke o vašem korisničkom računu, poput korisničkog imena, lozinke i drugih podataka o registraciji, ukoliko odlučite kreirati korisnički račun na našoj internetskoj stranici.
 • Financijski podaci - mogu uključivati podatke o vašim bankovnim računima, debitnim ili kreditnim kartice, digitalnim računima za plaćanje, kao i sve druge podatke potrebne za obradu narudžbi i plaćanje, u slučajevima kada naručite ili kupite bilo koji od naših proizvoda ili usluga.
 • Analitički podaci - mogu uključivati bilo koju vrstu informacija koje možemo prikupiti automatski korištenjem "kolačića", različitih tehnologija internetskih stranica i aplikacija trećih strana. Najčešće se prikupljaju razne vrste analitičkih i tehničkih podataka te podataka povezanih s korištenjem internetske stranice koji vas mogu identificirati kao osobu, kao što su adresa internetskog protokola (IP adresa), specifični podaci o korištenju (vrsta i verzija vašeg preglednika, operativni sustav, posjećene stranice, trajanje posjeta i slično), specifični podaci o praćenju i slično.

Prikupljene osobne podatke možemo koristiti za statističke, analitičke i izvještajne svrhe opće prirode. U tim će slučajevima prethodno prikupljeni osobni podaci biti potpuno anonimizirani, do točke u kojoj se više ne može identificirati određena osoba, pa se stoga ne mogu definirati kao osobni podaci. Takvo prikupljanje anonimiziranih podataka možemo koristiti neograničeno bez vašeg znanja ili pristanka.

KAKO PRIKUPLJAMO OSOBNE PODATKE

Vaše podatke prikupljamo raznim izravnim i neizravnim metodama, koristeći automatizirane tehnologije i ručne procese kako bismo osigurali besprijekorno korisničko iskustvo.

To može uključivati bilo koju vrstu vaše izravne interakcije s bilo kojim dijelom internetske ili bilo koji automatizirani proces temeljen na korištenju „kolačića“, tehnologija internetske stranica, aplikacija trećih strana i slično.

U nastavku su navedeni primarni načini prikupljanja informacija:

 • Informacije koje dajete dobrovoljno poput registracije računa, izrade profila, kupnje ili narudžbe proizvoda, u kojim slučajevima s nama dobrovoljno dijelite svoje osobne podatke poput imena i prezimena, adrese stanovanja, adrese e-pošte, lozinke, OIB-a, kao i dodatnih pojedinosti poput demografskih podataka, postavki, i slično. komunikacija i interakcija, što uključuje podatke koje podijelite s nama kada nas kontaktirate putem e-pošte, chata ili drugih komunikacijskih kanala, kao i u slučaju stvaranja sadržaja na internetskoj stranici poput objavljivanja recenzija, komentara, postova na forumu, sudjelovanja u anketama i nagradnim igrama, i slično.
 • Narudžbe i transakcije, u slučaju kada putem internetske stranice naručujete ili kupujete naše proizvode i usluge, u kojem slučaju možemo prikupiti potrebne podatke o plaćanju i transakciji potrebne za obradu i ispunjenje vaših narudžbi.
 • Analitički alati putem kojih na automatizirani način možemo prikupljati informacije o tome kako koristite internetsku stranicu, što uključuje podatke o stranicama koje posjećujete, trajanje vašeg posjeta, razne metrike korištenja internetske stranice, kao i druge podatke poput vaše IP adrese, vrste preglednika, operativnog sustava, datuma i vremena, i slično.
 • Automatizirane tehnologije poput „kolačića“ i sličnih digitalnih metoda putem kojim možemo prikupiti informacije o vašem ponašanju na internetskoj stranici, preferencijama pregledavanja, i slično, a u svrhu praćenja interakcija korisnika, razumijevanja učinkovitosti sadržaja i prikupljanja drugih podataka o vašem posjetu.
 • Podaci o lokaciji, ukoliko omogućite uslugu dijeljenja lokacije na svom uređaju, u kojem slučaju možemo prikupiti i obrađivati informacije o vašoj preciznoj ili približnoj lokaciji.
 • Podaci od trećih strana, poput pružatelja usluga oglašavanja i analitike, društvenih mreža (ako odlučite svoje korisničke računa s društvenih mreža povezati s našom internetskoj stranicom), i slično.

ZAŠTO PRIKUPLJAMO OSOBNE PODATKE I KAKO IH KORISTIMO

Informacija o vama i vašem korištenju internetske stranice prikupljamo iz više razloga i u različite svrhe koje mogu uključivati naše legitimne interese, pravne obveze, poboljšanja internetske stranice, naše poslovne ciljeve, razvoj naših proizvoda i usluga, i slično.

Prikupljene podatke možemo koristiti u različite svrhe, uključujući, ali ne ograničavajući se na:

 • pružanje usluge i održavanje internetske stranice te personalizaciju i poboljšanje vašeg iskustva na internetskoj stranici;
 • razvoj i poboljšanje naših proizvoda i usluga;
 • pružanje korisničke podrške i komunikaciju s vama, ako je potrebno;
 • omogućavanje korištenja svih značajki i interaktivnih elemenata internetske stranice, kao što su komentari, forumi, i slično;
 • praćenje rada i korištenja internetske stranice;
 • prikupljanje analitičkih podataka koji mogu biti važni za naše poslovne ciljeve, marketinške aktivnosti, održavanje i poboljšanja internetske stranice i slično;
 • obradu narudžbi i transakcija plaćanja;
 • otkrivanje, sprječavanje i rješavanje tehničkih problema;
 • obavljanje naših marketinških aktivnosti i kampanja, uključujući slanje povremenih poruka e-pošte sa sadržajem povezanim s marketingom (ako smo dobili vaš pristanak ili imamo valjanu osnovu temeljenu na našim legitimnim interesima);
 • omogućavanje sudjelovanje u našim uslugama i ponudama, uključujući promocije, ankete, dodatni sadržaj (newsletter), pretplate, nagradne igre, i slično;
 • poštivanje zakonskih obveza i zaštitu od pravne odgovornosti;

KAKO KORISTIMO OSOBNE PODATKE

Prikupljene podatke koristimo u razne svrhe s ciljem pružanja, održavanja i poboljšanja internetske stranice te naših proizvoda i usluga. Neki od primarnih načina korištenja podataka su:

 • Pružanje usluga, poput upravljanja korisničkim računom (stvaranje i upravljanje vašim korisničkim računom, provjera autentičnosti, oporavak računa i komunikacija u vezi vašeg korisničkog računa) ili omogućavanje transakcija, kupnje proizvoda i usluga, i slično;
 • Personalizaciju i korisničko iskustvo, što uključuje prilagodbu sadržaja, proizvoda i usluga vašim željama i preferencijama, te korisničke postavke poput jezičnih postavki, postavki lokacije, prikaza, i slično;
 • Komunikacija, što uključuje korisničku podršku (odgovore na vaše upite, pomoć u korištenju proizvoda ili usluga, rješavanje eventualnih problema i nedoumica, i slično), slanje informacija i obavijesti povezanih s našim uslugama, proizvodima, pravilima i drugim relevantnim informacijama, te, uz vaš pristanak, marketinške komunikacije, promocije i dodatni sadržaj o našim proizvodima, uslugama, događanjima i slično;
 • Analitika u svrhu poboljšanja usluge i razvoja proizvoda, što uključuje praćenje i analizu korištenja i performansi internetske stranice za stvaranje uvida u ponašanje i preferencija korisnika, a što nam može poslužiti za razvoj i poboljšanje internetske stranice te naših proizvoda i usluga;
 • Usklađenost sa zakonima i pravnim obvezama, kao što su porezne obveze, sprječavanje prijevara, odgovaranje na zakonite zahtjeve državnih tijela, zaštita od zlouporabe ili neovlaštenog pristupa, i drugo;
 • Istraživanje tržišta i analize, u svrhu boljeg razumijevanja potreba, preferencija i demografije naših korisnika, s ciljem poboljšanja naših proizvoda, usluga i zadovoljstva korisnika;
 • Oglašavanje i marketing, uz vaš pristanak, poput prikazivanja ciljanih oglasa na temelju vaših interesa i preferencija, remarketing (prikazivanja relevantnih oglasa na internetskim stranicama trećih strana nakon što posjetite našu internetsku stranicu), i slično;
 • Skupni i anonimizirani uvidi i izvještaji s podacima koji ne identificiraju pojedince, a koji se mogu koristiti i dijeliti u istraživačke i statističke svrhe;

Važno je napomenuti da prikupljene osobne podatke ne prodajemo, iznajmljujemo ili ustupamo trećim stranama već se oni koriste samo na način kako je navedeno u ovoj Izjavi ili uz vaš izričiti pristanak.

ČUVANJE OSOBNIH PODATAKA

Prikupljene osobne podatke čuvamo samo onoliko dugo koliko je potrebno za svrhe navedene u ovoj Izjavi, odnosno koliko je potrebno za ispunjavanje naših zakonskih obveza (na primjer, ako smo dužni zadržati vaše podatke radi usklađivanja s primjenjivim zakonima), rješavanje sporova i provedbu naših pravnih obveza, ugovora i politika.

KAKO POHRANJUJEMO OSOBNE PODATKE

Prikupljene osobne podatke pohranjujemo na siguran način na različitim online i offline medijima, uključujući online baze podataka, usluge u oblaku, lokalna računala i baze podataka, uklonjivi hardver, i slično.

Osobni podaci pohranjeni na takvim medijima zaštićeni su odgovarajućim sigurnosnim mehanizmima, uključujući enkripciju, zaštitu lozinkom ili pristup ograničen samo ovlaštenim osobama.

Svi osobni podaci pohranjeni na medijima u vlasništvu trećih strana također mogu biti predmet pravila privatnosti tih trećih strana. Sve treće strane koje možemo koristiti za pohranu osobnih podataka usklađene su s Uredbom i odredbama ove Izjave.

Ukoliko postoji opravdani razlog za sumnju na bilo koju vrstu povrede ili objavljivanja podataka, slijedit ćemo procedure propisane Uredbom i pravovremeno obavijestiti sve uključene ili zahtijevane strane, uključujući Vas i nadležna regulatorna tijela.

OTKRIVANJE OSOBNIH PODATAKA

U nekim slučajevima možemo zaprimiti zahtjev ili potrebu za otkrivanje i dijeljenje osobnih podatka posjetitelja s našim partnerima, državnim tijelima i drugim trećim stranama, u različitim slučajevima koji mogu biti potrebni za:

 • osiguravanje i zaštitu naših legitimnih interesa;
 • ispunjavanje naših zakonskih obveza temeljem bilo kojeg važećeg zakona ili propisa;
 • sprječavanje nezakonitih aktivnosti na internetskoj stranici ili u vezi s našom tvrtkom, proizvodima i uslugama;
 • korištenje alata, usluga, proizvoda i aplikacija trećih strana koji su neophodni za ispravno funkcioniranje internetske stranice ili našeg poslovanja;
 • korištenje usluga trećih strana koje su bitne za internetsku stranicu ili naše poslovanje, kada takve usluge nismo u mogućnosti pružiti sami;
 • zaštitu osobne sigurnosti korisnika internetske stranice ili javnosti;
 • zaštitu od pravne odgovornosti;

Osobne podatke možemo dijeliti s navedenim trećim stranama samo u mjeri potrebnoj za određene svrhe, u dobroj vjeri da je takva radnja neophodna za gore navedene slučajeve, te u skladu s vašim dopuštenjem (dobivenim u trenutku prikupljanja osobnih podataka), ovom Izjavom, Uredbom, i posebnim uputama.

SIGURNOST OSOBNIH PODATAKA

Svjesni smo koliko je sigurnosti vaših podataka bitna, stoga smo predani provedbi mjera za njihovu zaštitu od neovlaštenog pristupa, otkrivanja, izmjene i uništenja.

Na žalost, činjenica je da niti jedan prijenos podataka putem interneta ili bežičnih mreža nije u potpunosti siguran. Iako koristimo sve dostupne komercijalno opravdane i razumne mjere zaštite osobnih podataka naših korisnika i klijenata, ne možemo jamčiti potpunu sigurnost i zaštitu podataka kod prijenosa na ili s ove internetske stranice. Također, ne možemo biti odgovorni za radnje ili propuste bilo koje treće strane koja osobne podatke u procesu prijenosa zaprimi.

Vaši se podaci, u pravilu, pohranjuju na fizičke medije za pohranu podataka ili u zaštićenim bazama podataka na sigurnim poslužiteljima. U oba slučaja, pristup osobnim podacima je kontroliran i ograničen samo ovlaštenim osobama na temelju radnih uloga i odgovornosti. Dopuštenje za pristup osobnim podacima dobivaju samo zaposlenici ili ovlašteno osoblje kojima je potreban pristup za određene zadatke.

Sve dostupne sigurnosne zakrpe i ažuriranja sustava, softvera i aplikacija vršimo u najkraćem mogućem roku kako bismo pravovremeno riješili poznate ranjivosti i zaštitili se od mogućih zlouporaba.

Kontinuirano procjenjujemo i poboljšavamo svoje sigurnosne mjere kako bismo se prilagodili rastućim prijetnjama i održali povjerljivost, integritet i dostupnost vaših podataka.

PRIJENOS OSOBNIH PODATAKA

U nekim slučajevima, od nas se može zahtijevati prijenos osobnih podataka trećim stranama izvan EEA (Europskog gospodarskog prostora), kao i u zemlje koje mogu imati različite zakone o zaštiti podataka.

Takvi prijenosi osobnih podataka vršit će se samo u zemlje koje imaju iste ili odgovarajuće zakone o zaštiti podataka kao u Europskoj uniji (EU), ili samo onim pružateljima usluga koji su u potpunosti suglasni poštivati sve odredbe ove Izjave i Uredbe.

Pobrinut ćemo se da se osobni podaci uvijek prenose i obrađuju na siguran način, u skladu s ovom Izjavom i Uredbom. Nadalje, pobrinut ćemo se da privatnost i integritet osobnih podataka ni na koji način ne budu ugroženi.

VAŠA PRAVA NA OSOBNE PODATKE

Temeljem odredbi Uredbe, imate određena prava u vezi s obradom vaših osobnih podataka, a ta prava uključuju:

Pravo na pristup, što znači da u svakom trenutku imate pravo zatražiti pristup svojim osobnim podacima koje posjedujemo kako biste mogli provjerite točnost i zakonitost obrade podataka.

Pravo na ispravak ili dopunu podataka, ukoliko su vaši osobni podaci koje posjedujemo netočni ili nepotpuni.

Pravo na brisanje i zaborav, koje vam omogućuje da u određenim okolnostima možete zatražiti brisanje svojih osobnih podataka. Ovo pravo nije apsolutno i ovisi o čimbenicima kao što su svrha obrade ili zakonske obveze.

Pravo na ograničenje obrade vaših osobnih podataka u određenim situacijama, što znači da će podaci biti pohranjeni, ali neće biti aktivno obrađivani.

Pravo na prenosivost podataka, što znači da možete primiti svoje osobne podatke u strukturiranom, uobičajeno korištenom i strojno čitljivom formatu u svrhu prijenosa podataka drugom voditelju obrade podataka.

Pravo na prigovor na obradu vaših osobnih podataka u posebne svrhe, kao što je direktni marketing. Ovo pravo nije apsolutno i ovisi o razlozima obrade.

Prava vezana uz automatizirano donošenje odluka i profiliranje, odnosno imate pravo ne podlijegati odlukama koje se temelje isključivo na automatiziranoj obradi, uključujući profiliranje, ako te odluke značajno utječu na vas.

Pravo na povlačenje privole za obradu vaših podataka, što možete učiniti u bilo kojem trenutku. To ne utječe na zakonitost obrade na temelju privole prije njezina povlačenja.

Pravo na podnošenje prigovora nadzornom tijelu ako smatrate da su vam povrijeđena prava na zaštitu podataka.

Pravo na informaciju o prikupljanju i korištenju vaših osobnih podataka. To uključuje informacije o svrhama obrade, primateljima vaših podataka i koliko će dugo podaci biti pohranjeni.

Pravo na nediskriminaciju odnosno imate pravo ne podlijegati diskriminatornim praksama na temelju ostvarivanja vaših prava na zaštitu podataka.

Za korištenje bilo kojeg od navedenih prava, obratite nam se putem dostupnih kontakt podataka uz adekvatno podneseni zahtjev. Na vaš zahtjev ćemo odgovoriti u razumnom vremenskom roku i u skladu s primjenjivim zakonima o zaštiti podataka.

MARKETING I KOMUNIKACIJE

Podatke koje prikupljamo možemo koristiti kako bismo vam pružili marketinšku i promotivnu komunikaciju, poput:

 • Pretplate na dodatni sadržaj (newsletter) pri čemu ćemo koristiti vašu adresu e-pošte kako bi vam poslali traženi sadržaj, novosti o našim proizvodima, uslugama, promocijama te drugim relevantnim informacijama.
 • Oglašavanje, kako bi vam, uz vaš pristanak, prikazali ciljane oglase te prilagođeni sadržaj na temelju vaših preferencija, lokacije, interesa i ponašanja na našoj internetskoj stranici.
 • Direktni marketing, putem pošte, e-pošte ili na druge načine, a što može uključivati informacije o novim proizvodima, posebnim ponudama ili nadolazećim događajima.
 • Partnerstva s trećim stranama, u kojem slučaju, uz vaš pristanak, možemo vaše podatke podijeliti s partnerima i trećim stranama u marketinške svrhe, a što može uključivati zajedničke marketinške inicijative, zajedničke promocije ili ponude naših provjerenih partnera.

Opcije isključivanja

U svakom trenutku možete odabrati da ne želite više primati bilo kakve marketinške sadržaje i komunikacije od nas. Ovo pravo možete ostvariti korištenjem poveznice za odjavu pretplate koja se nalazi u našim e-porukama, ili putem izravnog kontakta s nama. Isključivanje iz marketinških komunikacija neće utjecati na bitnu komunikaciju povezanu s vašim korištenjem naše internetske stranice, proizvoda i usluga.

Pravna osnova

Naše korištenje vaših podataka u marketinške svrhe temelji se na vašem pristanku koje imate pravo povući u bilo kojem trenutku isključivanjem putem odgovarajuće poveznice ili direktnim kontaktom s nama.

Dijeljenje podataka s trećim stranama

Ako vaše podatke dijelimo s partnerima trećih strana u marketinške svrhe, učiniti ćemo sve u našoj moći da se naši partneri pridržavaju visokih standarda zaštite podataka i privatnosti. Vaši se podaci neće prodavati, iznajmljivati ili ustupati nepovezanim trećim stranama u marketinške svrhe bez vašeg izričitog pristanka.

Učestalost i relevantnost

Nastojimo slati marketinške komunikacije učestalošću koja je razumna i relevantna za vaše interese. Ukoliko niste zadovoljni učestalošću ili relevantnošću marketinškog sadržaja kojeg primate od nas, imate mogućnost u svakom trenutku povući svoj pristanak za primanje takvog sadržaja putem odgovarajuće poveznice ili direktnim kontaktom s nama.

OSTALE ODREDBE

Osim prethodno navedenog, bitno je da ste informirani i o sljedećem:

Odricanje od odgovornosti za osobne podatke koje svjesno dijelite s drugima

Korištenjem ove internetske stranice možete svjesno podijeliti svoje osobne podatke s drugima, na primjer, kada objavite komentar ili koristite bilo koji sličan interaktivni element. U tim slučajevima svoje osobne podatke dijelite s drugima na vlastitu odgovornost i diskreciju, i ti podaci automatski postaju "javni".

Nemamo kontrolu nad vašim postupanjem u tim slučajevima, te stoga ne možemo preuzeti odgovornost za takve podatke. Međutim, i dalje možemo obrađivati takve javno objavljene podatke kako bismo osigurali pravilan rad naše internetske stranice.

Imajte na umu da neki ili svi interaktivni elementi dostupni na internetskoj stranici mogu biti pokretani i u vlasništvu trećih strana, što znači da podaci koje dijelite korištenjem tih interaktivnih elemenata podliježu pravilima privatnosti i praksi obrade podataka tih trećih strana, koje mi ne kontroliramo ni na koji način.

Poveznice na internetske stranice trećih strana

Internetska stranica može sadržavati različite vrste poveznica na internetske stranice trećih strana koje nisu pod našom kontrolom. S obzirom da ne možemo kontrolirati internetske stranice trećih strana, nismo odgovorni za bilo koji dio sadržaja, bilo koju praksu ili proces, uvjete korištenja ili pravila privatnosti tih internetskih stranica.

Ako kliknete na bilo koju poveznicu na drugu internetsku stranicu, savjetujemo vam da se upoznate s njihovom politikom privatnosti te načelima i praksom prikupljanja i obrade osobnih podataka.

"Kolačići"

Kolačići (cookies) su tekstualne datoteke smještene na vaše računalo za prikupljanje standardnih analitičkih podataka i informacija o ponašanju posjetitelja.

Internetska stranica može koristiti "kolačiće" (eng. "cookies") za dobivanje različitih vrsta analitičkih, tehničkih podataka i podataka o korištenju (koji mogu sadržavati osobne podatke), u svrhe kao što su personalizacija korisničkog iskustva, praćenje performansi, prikupljanje analitičkih podataka, i slično.

Imate puno pravo definirati prilagođene postavke "kolačića", uključujući mogućnost potpunog onemogućavanja "kolačića", prilagođavanjem specifičnih postavki unutar vašeg internetskog preglednika.

Imajte na umu da onemogućavanjem "kolačića" možda nećete moći koristiti sve funkcionalnosti i značajke internetske stranice.

Za više informacija o kolačićima, što su oni i kako ih možemo koristiti na našoj internetskoj stranici, posjetite našu Izjavu o kolačićima.

Oglasi

Internetska stranica može prikazivati oglase putem raznih oglašivačkih mreža, poput Google Adsense i sličnih, koje mogu stvarati i postavljati vlastite "kolačiće" za praćenje izvedbe svojih reklamnih kampanja, isporuku ciljanih oglasa, i slično.

Nemamo nikakvu kontrolu nad radnjama i praksama tih oglašivačkih mreža. Njihovo korištenje "kolačića" i bilo koje vrste osobnih podataka predmet je njihove politike privatnosti.

Moguće promjene

Ovu Izjavu možemo ažurirati i izmijeniti u bilo kojem trenutku, prema vlastitom nahođenju. Iako vas možemo obavijestiti o promjenama u ovoj Izjavi, vi ste odgovorni za pravovremeno upoznavanje s odredbama ove Izjave. Stoga preporučamo da povremeno provjerite ovu Izjavu radi mogućih promjena.

Vaše prihvaćanje ove Izjave

Korištenjem internetske stranice, ili bilo kojeg njenog dijela, potvrđujete prihvaćanje svih odredbi ove Izjave, uključujući sve moguće izmjene u budućnosti, bez obzira jeste li ih pregledali ili ne.

Ukoliko se ne slažete sa svim odredbama ove Izjave, molimo vas da odmah napustite internetsku stranicu.

KAKO NAS KONTAKTIRATI

U slučaju da imate pitanja o svojim pravima ili odredbama ove Izjave, ili nas želite kontaktirati u vezi bilo kojeg drugog pitanja, možete koristiti sljedeće kontakt adrese:

Trudimo se odgovoriti na svaki upit i poruku u najkraćem mogućem roku, no vrijeme odgovora ovisiti će o vrsti i kompleksnosti vašeg zahtjeva te može potrajati i do 30 dana.

Kontaktiraj nas

Na sve e-mail poruke odgovaramo u roku od 24 sata.

Radno vrijeme nam je po dogovoru, a vikendom odmaramo.

Želiš da ti izradimo novu web stranicu?

Molimo te da popuniš sljedeći obrazac sa što više informacija kako bismo dobili ideju što želiš i mogli ti pripremiti konkretna rješenja i savjete. Navedi i da li trebaš domenu, hosting, e-mail račune i slično. Javiti ćemo ti se vrlo brzo (najčešće u manje od 24 sata).

Hvala na povjerenju i mogućnosti za suradnju!