Ostvarite svoje ciljeve s kvalitetnom web stranicom

Vaša web stranica predstavlja vaše poslovanje, i potencijalnim kupcima i klijentima daje prvi (i najvažniji) dojam o vašem poslovanju. Zbog toga je bitno da imate kvalitetnu i modernu web stranicu.

Vaša web stranica treba biti posebna baš kao i vaše poslovanje. Treba istaknuti vašu posebnost i viziju, ugrabiti pozornost posjetitelja, i pojasniti im zašto ste baš vi njihov najbolji izbor.

Mi vam u tome možemo pomoći, jednako kao što smo to učinili za desetke poslovanja iz Hrvatske i svijeta.

Sve što trebate učiniti jest odgovoriti na nekoliko jednostavnih pitanja na temelju kojih ćemo vam izraditi detaljnu ponudu.

Kreni »

Vaš prvi korak prema kvalitetnoj web stranici

Ponuda je, naravno, u potpunosti besplatna i neobvezujuća, a možete je zatražiti tako što ćete ispuniti sljedeći kratki upitnik.

Odgovorima na nekoliko osnovnih pitanja dati ćete nam brzi uvid u vaše poslovanje, a to će nam pomoći da izradimo odgovarajuću ponudu za vas, vaše poslovanje, i tip web stranice koju trebate.

Jer, nisu sve web stranice iste, niti jedan tip web stranice može odgovarati svim poslovanjima.

S obzirom da za razliku od mnogih drugih "web dizajnera" ne koristimo predloške i gotove teme, već svakom projektu pristupamo individualno, potrebno nam je malo više informacija kako bismo mogli odrediti kakva će web stranica najbolje odgovarati vašem poslovanju.

Stoga, molimo vas da ispunite sljedeći obrazac kako bismo vam mogli poslati relevantnu i detaljnu ponudu sa svim detaljima i idejnim rješenjem vaše nove web stranice.